Ημερομηνια

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΞΥΛΟΥ ΣΕ ΣΚΑΦΗ

Επισκευές ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων ξύλου σε σκάφη!

Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει ειδικές επισκευές και ανακαινίσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε κότερα, ιστιοφόρα, σκάφη και γιοτ.

 

Οι εσωτερικοί χώροι ενός σκάφους δεν απαιτούν τη συνήθη συντήρηση όπως των εξωτερικών χώρων που βρίσκονται αντιμέτωποι σε καιρικές συνθήκες, τις ακτίνες του ήλιου και το αλάτι αλλά με την πάροδο του χρόνου, το γυαλιστερό ξεθωριάζει, οι επιφάνειες λερώνονται και έρχεται η ώρα που θα θέλετε να το τονώσετε.  Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων σε σκάφη και γιοτ με πλήρη δέσμευση για κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Τα δάπεδα στα σκάφη και στα γιοτ είναι ζωτικής σημασίας για την αισθητική του εσωτερικού τους. Στο εργαστήριο ξύλου www.argyrakis-handmade.gr μας παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα φινιρίσματος δαπέδου που κάνει το δάπεδο σας να μοιάζει σαν να είναι μία νέα κατασκευή. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα ξύλου για τα δάπεδα, για να είναι πολύ σκληρά και να μειώσουμε τα βαθουλώματα και τις ζημιές που γίνονται με την πάροδο του χρόνου καθιστώντας τα μακράς διαρκείας.

 

Παρέχουμε μια ποικιλία υπηρεσιών για ειδικές εφαρμογές ξύλου στο εσωτερικό ενός σκάφους, το καλά εξοπλισμένο εργαστήριο μας μπορεί να καλύψει κάθε είδους εργασία εσωτερικού φινιρίσματος σκάφους. Χρησιμοποιούμε  τις καλύτερες μάρκες χρωμάτων στον κόσμο και η ομάδα μας εξειδικεύεται σε ειδικές εφαρμογές βαφής με υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης σε όλους τους τύπους εσωτερικών σκαφών και οι εργασίες υποστηρίζονται από την πλήρη δέσμευση μας για κορυφαία ποιότητα. Ειδικευόμαστε σε όλους τους τύπους ξύλου και θα εντυπωσιαστείτε από τη συνολική ομορφιά και την κομψότητα της κατασκευής μας στο σκάφος σας, σε έπιπλα, κουφώματα, οροφές, τοίχους ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο από ξύλο.

Το φινίρισμα στις επιφάνειες ξύλου του σκάφους, χρειάζεται να χρησιμοποιούνται τα καλύτερα προϊόντα, πολλές φορές βλέπουμε κατώτερα προϊόντα βερνικιού χρώματος που διαρκούν μόλις λίγους μήνες. Στο εργαστήριο μας www.argyrakis-handmade.gr παρέχουμε την καλύτερη επίστρωση και φινίρισμα υψηλής ποιότητας στις ξύλινες επιφάνειες του σκάφους σας.

Οι κατασκευές επίπλων σκάφους από το εργαστήριο μας είναι πρακτικές και πρωτότυπες ξύλινες κατασκευές! Κατάλληλες κατασκευεσ για τις απαιτήσεις για τα δρομολόγια που χρειάζεται στην θάλασσα.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας εδώ!