ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο της www.argyrakis-handmade.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο Argyrakis-handmade.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού από εσάς, όπως το ονοματεπώνυμο σας, το e-mail σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας, η διεύθυνση αποστολής και η διεύθυνση IP, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Κατά την εγγραφή σας για την δημιουργία λογαριασμού και παραγγελίας σας, μας καταχωρείτε το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση αποστολής, το τηλέφωνο, και το mail σας . Η πληροφορίες που αποθηκεύονται είναι απολύτως απαραίτητες www.argyrakis-handmade.gr. Επίσης δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν θα αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα μέρη χωρίς τη συγκατάθεσή σας δεν θα τα δημοσιοποιήσουμε, πωλήσουμε, εκμισθώσουμε, ανταλλάξουμε ή με οποιοδήποτε τρόπο προβούμε σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση τους. Έχετε δικαίωμα στην πρόσβαση και στην αντίρρηση για αλλαγές ή και να ζητήσετε την διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων στο g@argyrakis-handmade.gr σύμφωνα με το νόμο 2472/1997 άρθρο 13.

Χρήση της ιστοσελίδας μας και εκτέλεση παραγγελίας έχουν το δικαίωμα μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και εφόσον είναι ικανοί τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα.

Οι κατασκευές επίπλων σκάφους από το εργαστήριο μας είναι πρακτικές και πρωτότυπες ξύλινες κατασκευές! Κατάλληλες κατασκευεσ για τις απαιτήσεις για τα δρομολόγια που χρειάζεται στην θάλασσα.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας εδώ!