Η ΕΚΘΕΣΗ & ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Το εργαστήριο Αργυράκης Ηandmade αναλαμβάνει την επίπλωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και αναπαλαίωση παλιών κομματιών. Ξεκινώντας από τις βασικές κατασκευές μιας κατοικίας όπως ντουλάπες, πόρτες, βιβλιοθήκες και συνεχίζοντας με χειροποίητες καρέκλες, καναπέδες με πλούσια υφάσματα, τραπέζια & coffee tables με μασίφ ξύλο και σίδερο, κουρτινόξυλα, φωτιστικά και ιδιαίτερα διακοσμητικά με άποψη δημιουργούμε την αίσθηση ενός ζεστού και φιλόξενου σπιτιού.

Στόχος μας είναι η παραγωγή πρωτοποριακών, χειροποίητων, ποιοτικών κατασκευών προσαρμοσμένων στις επιθυμίες και το γούστο των πελατών μας.

Δείγματα των κατασκευών μας μπορείτε να δείτε με την περιήγηση στο site μας ή με την επίσκεψή σας στον εκθεσιακό μας χώρο.

Η έκθεση μας λειτουργεί μόνο με ραντεβού! Καλέστε μας τώρα για να κλείσετε το ραντεβού σας στο 210 2753903 ή στο e-mail g.argurakis@hotmail.com και εμείς θα σας βοηθήσουμε να κατασκευάσετε το έπιπλο που ψάχνετε! Θα σας δείξουμε όλες τις κατασκευές μας και θα σας λύσουμε όλες τις απορίες σας σχετικά με την κατασκευή επίπλων.

Οι κατασκευές επίπλων σκάφους από το εργαστήριο μας είναι πρακτικές και πρωτότυπες ξύλινες κατασκευές! Κατάλληλες κατασκευεσ για τις απαιτήσεις για τα δρομολόγια που χρειάζεται στην θάλασσα.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας εδώ!