Ημερομηνια

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΡΤΑΣ

Πώς να επιλέξετε τη σωστή εξωτερική πόρτα για το σπίτι σας! 

Κάθε σπίτι χρειάζεται μια καλή μπροστινή εξωτερική πόρτα. Μέσα από την εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια στο εργαστήριο μας στην κατασκευή πόρτας πιστεύουμε ότι οι παρακάτω οδηγίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη μπροστινή εξωτερική πόρτα για το σπίτι σας.

Το σπίτι σας χρειάζεται πάντα μια καλή ασφαλής μπροστινή πόρτα. Θα πρέπει να είναι ανθεκτική, όμορφη και να ταιριάζει στο στιλ και το χρώμα του σπιτιού σας. Να σκέφτεστε ότι η πόρτα συμβολίζει την χειραψία και το καλωσόρισμα του σπιτιού σας. Οι επισκέπτες σας θα είναι το πρώτο που θα παρατηρήσουν στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια της αναμονής μέχρι να ανοίξετε την πόρτα και θα αποτελέσει την πρώτη εικόνα της κατοικία σας. Η επιλογή της κεντρικής σας πόρτα δεν πρέπει να είναι μία απλή επιλογή. Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές μας για να επιλέξετε την καλύτερη μπροστινή πόρτα για το σπίτι σας ή εάν θέλετε ελάτε από το εργαστήριο μας να σας βοηθήσουμε σε όποια κατασκευή πόρτας έχετε φανταστεί.

Στυλ Πόρτας

Να γνωρίζεται ότι το σπίτι σας θα καθορίσει το στυλ της μπροστινής πόρτας. Εάν είναι να αλλάξετε την πόρτα του σπιτιού σας για κάποια ανακαίνιση μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείτε ότι μπορεί να χρειάζεται να αλλάξετε και τα παράθυρα. Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας συμβουλέψουμε ποιο στυλ πόρτας θα ταιριάξει καλύτερα στο σπίτι σας. Προσπαθήστε η επιλογή σας να είναι όσο περισσότερο κοντά γίνεται με τα παράθυρα σας. Μια όμορφη μπροστινή πόρτα αναδεικνύει τα εξωτερικά στοιχεία σχεδίασης του σπιτιού σας, οπότε είναι σημαντικό η νέα σας πόρτα να συμπληρώνει αρμονικά στην σχεδίαση και κατασκευή με τα παράθυρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια κλασική πόρτα, αν το σπίτι σας είναι παραδοσιακό σε στυλ χωριάτικο στυλ εξοχής. Τα κλασσικά αρχοντικά σπίτια θα πρέπει να έχουν μια βαρύτερη πόρτα κάτι μεγάλο και ξύλινο. Το στυλ του σπιτιού σας θα σας καθορίσει τι πόρτα θα επιλέξετε για να κατασκευάσετε.

Υλικό Κατασκευής Πόρτας

Μια καλή μπροστινή πόρτα συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την ευκολία. Πρέπει να είναι απλή για να ανοίξει, αλλά αρκετά ανθεκτική στον χρόνο. Η κατασκευή πόρτας από ξύλο είναι αυτό ικανοποιεί πολύ καλά αυτές τις απαιτήσεις. Το ξύλο είναι ευπροσάρμοστο και ανθεκτικό και μπορείτε να το χαράξετε, σχεδιάσετε ή να το βάψετε σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε χωρίς να χάσει τις ιδιότητες του.


Επιλογή Χρώματος Πόρτας

Όλα τα χρώματα έχουν κωδικούς και βγάζουν κάποιο συναίσθημα. Ένα καλό ποιοτικό χρώμα μπροστινής πόρτας δεν συμπληρώνει μόνο το χρώμα του σπιτιού σας αλλά σας στέλνει υποσυνείδητα και ένα μήνυμα. Εάν π.χ. επιλέξετε το μοβ είναι το χρώμα της επιρροής. Το μπλε σημαίνει αλήθεια, γαλήνη και ηρεμία. Φωτεινά χρώματα όπως το πορτοκαλί εκπέμπουν ενέργεια, η κλασική κόκκινη πόρτα είναι το χρώμα καλής τύχης και ευημερίας. Το ύφος του σπιτιού σας μέσω της μπροστινής πόρτας σας θα πρέπει να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας όταν επιλέγετε ένα χρώμα και το σπίτι σας θα έχει μία μοναδική προσωπικότητα.

 

Συνδυασμοί Χρωμάτων και Υλικών στις πόρτες

Προσπαθήστε να συνδυάσετε πολλά χρώματα ή υλικά με το ίδιο σχέδιο. Μπορείτε να καλύψετε μια ξύλινη πόρτα με κάποιο ελαφρύ μέταλλο ή μείγμα μετάλλου και υαλοβάμβακα για να αλλάξετε την εμφάνιση και την υφή της. Πολλά σπίτια έχουν πολύχρωμες πόρτες. Βάλτε ένα σκαλισμένο σχέδιο σε μια ξύλινη πόρτα και χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα για να τις δώσετε μία μοναδική εμφάνιση. Θα πρέπει επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί με την επιλογή της πόρτα σας και να μην ξεχωρίζει από το υπόλοιπο του σπιτιού. Η μπροστινή πόρτα πρέπει να αισθάνεται σαν να είναι η αφετηρία για το υπόλοιπο σπίτι σας.

      

Μια μπροστινή εξωτερική πόρτα πρέπει να είναι ένα όμορφο καλωσόρισμα για τους επισκέπτες σας, κάτι ακριβώς σωστό για το σπίτι και την προσωπικότητάς σας. Στο εργαστήριο μας θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την μπροστινή πόρτα των ονείρων σας σε μοναδική ποιότητα και σχεδίαση. Ελάτε στο εργαστήριο μας Argyrakis-Handmade και θα σας πούμε ιδέες και συμβουλές για να κατασκευάσετε την δικιά σας πόρτα για το δικό σας σπίτι!

Οι κατασκευές επίπλων σκάφους από το εργαστήριο μας είναι πρακτικές και πρωτότυπες ξύλινες κατασκευές! Κατάλληλες κατασκευεσ για τις απαιτήσεις για τα δρομολόγια που χρειάζεται στην θάλασσα.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας εδώ!